CNC draaien

CNC draaien is een verspaningstechniek, waarbij het te bewerken product ronddraait. Hierin worden de snijbewegingen uitgevoerd, waardoor het product de gewenste bewerking aangebracht krijgt. De beitel voert de bewegingen in langs- en dwarsrichting terwijl het draaien van het product wordt gedaan op een draaibank.

Benieuwd naar de mogelijkheden in CNC draaien?

Offerte aanvragen

Diverse mogelijkheden bij Abbink Metaal

Bij Abbink Metaal zijn er vele mogelijkheden met het oog op CNC draaien. Ons machinepark is zeer divers, waardoor wij voor iedere opdracht een oplossing op maat kunnen verzorgen. Met name onze 5-assers bieden vele opties voor onze klanten. Onze vakmensen zullen – tezamen met ons machinepark – u de beste oplossing leveren in de vorm van hoogwaardige en kwalitatieve (eind)producten.

Advies en begeleiding op maat

Onze specialisten staan te allen tijde voor u klaar. Wij helpen waar nodig en voorzien u van deskundig advies waar we kunnen. Alleen zo kunnen wij het beste resultaat voor u leveren.

Korte levertijden

Dankzij ons deskundig personeel en hoogwaardige machinepark zijn wij in staat om flexibel en snel te werken aan een oplossing op maat voor iedere klant. Dit zorgt voor zeer goede levertijden.

CNC draaien

Diverse materialen en grote series

CNC draaien voeren wij uit op diverse materialen. De mogelijkheden hierin zijn zeer divers. U kunt zeer eenvoudig middelgrote series laten CNC draaien, waar we in staat zijn om series tot 5.000 stuks te produceren. Ons machinepark biedt ons de mogelijkheden om diverse materialen te draaien. Denk hierbij onder andere aan RVS, kunststof en aluminium. Hierdoor kunnen we voor al uw wensen de juiste oplossingen bieden in de vorm van CNC draaien.

Machinepark

Heb je een vraag over CNC draaien?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bericht*

  CNC draaien

  Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via ons contactformulier