CNC frezen

CNC frezen is een verspaningstechniek waarbij materiaal van het product wordt verwijderd. Dit gebeurt door een roterend gereedschap, de frees. De freesmachines van Abbink Metaal bieden diverse mogelijkheden op gebied van materiaalbewerking. Tezamen met onze ervaren frezers zullen onze machines altijd het gewenste resultaat creëren voor onze klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden in CNC frezen?

Offerte aanvragen

Vele mogelijkheden bij Abbink Metaal

Abbink beschikt over vijf CNC frezen waarmee we snel en nauwkeurig kunnen werken. Dankzij de veelzijdigheid van onze kwalitatief hoogwaardige machines, zijn er bij Abbink veel mogelijkheden op het gebied van frezen. Omdat ieder klant bij ons uniek is, leveren wij veelal maatwerk. In alle gevallen zorgen wij dat het CNC frezen zo nauwkeurig mogelijk wordt uitgevoerd, zonder daarbij de wensen van onze klant uit het oog te verliezen.

Advies en begeleiding op maat

Onze specialisten staan te allen tijde voor u klaar. Wij helpen waar nodig en voorzien u van deskundig advies waar we kunnen. Alleen zo kunnen wij het beste resultaat voor u leveren.

Korte levertijden

Dankzij ons deskundig personeel en hoogwaardige machinepark zijn wij in staat om flexibel en snel te werken aan een oplossing op maat voor iedere klant. Dit zorgt voor zeer goede levertijden.

Voor verscheidene series en materialen mogelijk

De freesmachines zijn geschikt voor zowel het frezen van kleine als grote series. Wij frezen onderdelen uit diverse materialen. Veel voorkomende materiaalsoorten die regelmatig door onze machines bewerkt worden zijn: RVS, kunststof en aluminium.

Machinepark

Heb je een vraag over CNC frezen?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bericht*

  CNC frezen

  Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via ons contactformulier