Zeer uiteenlopende toepassingen mogelijk

Abbink is actief in verschillende facetten van de metaalbewerking, waaronder aluminium. Aluminium is een duurzaam, stevig en mooi materiaal voor de meest uiteenlopende toepassingen. Ons gekwalificeerde team beheerst diverse technieken waarmee ze verschillende onderdelen kunnen bewerken of produceren naar de wensen van de klant. Waar nodig zullen zij de klant ook ondersteunen met deskundig advies.

Benieuwd naar de bewerkingsmogelijkheden van aluminium?

Offerte aanvragen

Bewerkingsopties voor Aluminium

Bij Abbink Metaal zijn er verscheidene bewerkingsopties voor aluminium mogelijk. Wij kunnen voor u onder andere aluminium draaien, frezen, lassen, slijpen en polijsten. Onze bewerkingen zorgen voor een perfect resultaat voor het (eind)product. De mogelijkheden bij Abbink Metaal zijn zeer divers, waardoor wij in staat zijn om voor uw wens een passende oplossing op maat te bieden.

Diverse bewerkingsopties mogelijk

Ons machinepark in combinatie met ons deskundige personeel kan u voorzien van een passende oplossing op maat voor uw bewerkingswens.

Advies en begeleiding op maat

Onze specialisten staan te allen tijde voor u klaar. Wij helpen waar nodig en voorzien u van deskundig advies waar we kunnen. Alleen zo kunnen wij het beste resultaat voor u leveren.

Heeft u een vraag over onze aluminium bewerkingen?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bericht*

  Aluminium

  Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via ons contactformulier