Abbink Metaal bewerkt meer dan alleen metaal

Naast metaalbewerkingen hebben wij bij Abbink ook een ruime ervaring met het bewerken van kunststof. In onze werkplaats kunnen wij op een innovatieve manier met kwalitatieve machines kunststof bewerken naar de wensen van de klant. Dit doen wij onder andere met onze draaien en frezen. De bewerkingen die wij uitvoeren variëren van kleine tot grote series.

Benieuwd naar de bewerkingsmogelijkheden van kunststof?

Offerte aanvragen

Bewerkingsopties voor kunststof

Bij Abbink Metaal zijn er verscheidene bewerkingsopties voor kunststof mogelijk. Wij kunnen voor u onder andere kunststof proppen, rollen en mallen. Onze bewerkingen zorgen voor een perfect resultaat voor het (eind)product. De mogelijkheden bij Abbink Metaal zijn zeer divers, waardoor wij in staat zijn om voor uw wens een passende oplossing op maat te bieden.

Diverse bewerkingsopties mogelijk

Ons machinepark in combinatie met ons deskundige personeel kan u voorzien van een passende oplossing op maat voor uw bewerkingswens.

Advies en begeleiding op maat

Onze specialisten staan te allen tijde voor u klaar. Wij helpen waar nodig en voorzien u van deskundig advies waar we kunnen. Alleen zo kunnen wij het beste resultaat voor u leveren.

Heeft u een vraag over onze kunststof bewerkingen?

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Bericht*

  Kunststof

  Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via ons contactformulier