Uw metaalbedrijf uit Almelo

U bent op zoek naar een metaalbedrijf dat oplossingsgericht denkt, de klant voorop stelt en flexibel en snel werkt? Dan zit u goed bij Abbink Metaal. Ons bedrijf, gevestigd in het Overijsselse Almelo, staat garant voor kwaliteit en deskundigheid. Door de veelzijdigheid van onze vakmensen en ons moderne machinepark kunnen wij op een breed terrein opereren. Onze capaciteiten liggen op het gebied van constructiestaal, aluminium, en roestvaststaal (RVS). Toonaangevende A-merk producenten afkomstig uit de voedingsmiddelen-, verwarmings-, en verpakkingsindustrie zijn onze grootste afnemers.

Flexibele partner

Ons bedrijf bestaat uit een jong team van gedreven en gekwalificeerde vakmensen. Wij streven bij Abbink naar flexibiliteit en een hoog werktempo. Hierdoor kunnen we niet alleen kleinschalige projecten, maar ook grote projecten binnen relatief kort tijdbestek realiseren.

Afspraak is afspraak

Als u met Abbink Metaal in zee gaat, streven wij naar perfectie. Afspraken binnen ons bedrijf zijn heilig. Als wij met onze klant een deadline stellen voor een productie, dan zullen wij er met ons team alles aan doen om deze afspraak na te leven. Uitstel komt bij Abbink niet voor in het woordenboek. Tevens geven wij u de garantie dat machines en machineonderdelen optimaal aansluiten op uw productieomgeving en uw bedrijfsdoelstellingen.

Oplossingsgericht

Abbink Metaal denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Wij bieden onze klanten de helpende hand door problemen te analyseren en accurate oplossingen aan te reiken. Meedenken met de klant is binnen ons bedrijf eerder een regel dan een uitzondering. Dit stelt ons in staat om eenvoudige, maar ook gecompliceerde opdrachten succesvol te volbrengen.

Snelle levertijden

Abbink Metaal heeft een grote voorraad aan roestvrijstaal, blankstaal, aluminium en kunststof. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren en hoeven onze klanten nooit lang te wachten op hun producten.

Over Abbink Metaal

Abbink Metaal is een snelgroeiend bedrijf gevestigd in Almelo. Met onze jarenlange kennis binnen de metaalbewerkingsindustrie weten we altijd producten af te leveren van hoge kwaliteit. Het team van Abbink bestaat uit 20 hardwerkende mensen die de klant voorop stellen en zich niet omdraaien voor een uitdaging. Bij Abbink werken we graag samen met elkaar, maar ook met de klant. Zo weten we onze doelen te bereiken, gezamenlijk. We staan bekend om onze Twenste nuchterheid en harde werkers mentaliteit. ‘Niet lullen, maar poetsen’. Zo zijn we al jarenlang een succesvol en deskundig bedrijf, waarbij we als team onze ambities najagen.